Over ons

Ons bedrijf,

Al sinds 2003 is Minicar Centre Ureterp een begrip in de regio Noord Nederland.

Betrouwbaar en klantgericht.

De filosofie van Minicar Centre Ureterp (Afgekort MCU)  : "het is bij een brommobiel net als bij een paar schoenen, ze moeten mooi zijn maar ook lekker zitten en lopen". U als  klant wordt uitgenodigd in de showroom om in de brommobiel te gaan zitten, om een proefrit te maken om zo zelf te kunnen bepalen welke brommobiel U het leukst vindt, welke U het beste zit en welke het beste rij comfort geeft. Wij bieden meerdere merken aan, zodat U uit een ruim assortiment kan kiezen.

Bent u minder mobiel of heeft u zelf nog geen vervoer? Wij bieden de mogelijkheid aan om bij  u thuis langskomen om deze brommobiel aan u te laten zien en eventueel een proefrit te maken.

Onderhoud nodig ? Bij ons bent u aan het juiste adres! In onze ruime werkplaats kunnen wij uw brommobiel voorzien van het benodigde onderhoud.

Schade? Ook voor het herstellen van een schade kunt u bij ons terecht.Wij nemen de zorgen van u over , en ondersteunen u van begin tot einde.

Ons team

cms-img

Ons team staat u graag te woord,kom langs en maak kennis!

Ons team van verkoopadviseurs staat u graag te woord in onze showroom. 

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 8:00-12.15 en 13:00-17:00

Vrijdag's en Zaterdags:Gesloten (Op afspraak mogelijk)

Getuigenissen

Ze nemen echt de tijd voor je om alle je vragen te beantwoorden.

mevr. A. van Houten 

“Wij werden goed te woord gestaan,Omdat wij nog twijfels hadden over dat dit wel wat voor ons is, Hebben we de brommobiel een weekend kunnen huren zodat we goed konden kijken of dit iets voor ons was. Brommobiel is keurig bij ons thuis gebracht met een goede en duidelijke rij instructie. Wij zijn weer mobiel en kunnen weer gaan en staan waar we willen.